Datingsite voor 40plussers. Vind nieuwe contacten, vriendschap, relaties en meer.

Zoek contact, vriendschap of een relatie.
Dating menu

Google ads..Profielen.

Judy 41 jaar.
Marceline 38 jaar.
Mariel 35 jaar.
Aude 40 jaar.
Tanja 60 jaar
Joke 44 jaar
Barbara 41 jaar
Nadia 49 jaar
Sonja 43 jaar
Linda 50 jaar


Contact zoeken.


Datingtips.

Dating tips voor mannen en vrouwen! Hoe vind je als man de vrouw van je dromen? Welkom op 40plus-contact.nl een site voor mensen die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten voor bijvoorbeeld een vriendschap of een relatie. Gewoon leuk en gezellig je vriendenkring uitbreiden of een frisse wind door jouw sociale leven laten waaien? Dan ben je op de juiste site terecht gekomen!.

Datingtips voor vrouwen. Dit is 2015 en als we alles aan de juiste timing en het lot moeten overlaten. Blijven we straks ‘alleen’ over en hebben onze katten een spannender liefdesleven dan wijzelf. Tijd voor verandering! Tijd om het lot een beetje te helpen en niks meer aan toeval over te laten. Datingtips voor vrouwen; omdat we anno 2015 niet meer gaan wachten totdat sprookjes ons overkomen. We gaan over tot actie en zorgen ervoor dat ons ‘sprookje’ werkelijkheid word. Net als (Disney)prinsessen moeten we waarschijnlijk eerst een paar kikkers kussen, voordat we de juiste te pakken hebben. Maar datingtips voor vrouwen helpt je de goede richting op!

Op zoek naar een relatie in 2018.


Gouden Datingtips.

1. Bedenk een relatiedoel voor jezelf Voordat je ‘opzoek’ gaat naar de ware, ga na wat jouw relatiedoelen zijn. Wil je een latrelatie, een open relatie, monogamie, samenwonen, trouwen, kinderen? Punten om bij stil te staan, hiermee voorkom je een hoop gedoe en is het voor jou ook minder moeilijk om de ‘kikkers’ eruit te pikken en verder te gaan. Wil jij een monogame relatie met als doel samenwonen? Ga dan niet verder daten met iemand die niet in monogamie gelooft of waarvoor latten het relatiedoel is. Zo ook met een kinderwens, al is de persoon nog zo leuk. Als jullie ideeën over kinderen niet overeenkomen, dan is het niet jouw ware. Over een cruciaal punt denken jullie anders en het moet niet jouw doel worden, de andere persoon van gedachte te doen veranderen of te pushen om jouw plaatje na te streven.

2. Ga erop uit! Als je een relatie wilt moet je er wel wat voor doen. Thuis zitten treuren en balen dat jouw prins op het witte paard zich maar niet aandient. Of dat het oneerlijk vinden dat al je vriendinnen inmiddels voorzien zijn en jij nog steeds niet. Helpt je niet verder, dus kom uit die passieve houding en onderneem actie! Als je al een poosje gek bent op die ene leuke man in je omgeving, ga er dan voor. Stap op hem af of stuur een appje en vraag hem mee op date. Ja, maar?! Wat nou als hij ‘nee’ zegt? Dan heb je een blauwtje gelopen, so what. Bekijk het zo, je hebt het in ieder geval geprobeerd en alleen al daarom mag je trots zijn op jezelf.

3. Wees jezelf Je anders voor doen om een relatie te krijgen is not done. Je wilt niet dat iemand op het plaatje valt die je geschetst hebt. Die overigens totaal afwijkt van de werkelijke jij. Je wilt dat de ‘ware’ op jou valt om jouw persoonlijkheid en niet omdat je, je anders voor hebt gedaan. Dat werkt op korte termijn maar uiteindelijk breekt het je op. Jezelf van je beste kant laten zien, is heel iets anders dan je eigen verloochenen. Wil je graag een vaste relatie, maar heeft jouw potentiële ware het meer op scharrelen? Accepteer dan dat het geen match is voor jou en wek niet de indruk dat je het allemaal wel best vind of er ook zo over denkt. Met als doel je aanpassen om deze mismatch te behouden. Daarmee doe je jezelf tekort en word je straks overgenomen door het groene jaloezie monster. Die je overigens moet verbergen, want jij hebt de indruk gewekt ook te willen scharrelen. Kortom forceer geen klik, deze is er of hij is er niet.

4. Wees eerlijk Zoals gezegd komen er vast een paar kikkers op je pad. Daten verplicht ons tot niks, dus voel je geen (directe) klik of merk je op de eerste date al dat de persoon in kwestie niks voor jou is? Wees dan ook eerlijk naar jezelf toe, al is je date theoretisch de perfecte match of ben je al een poos single. Als het gevoel er niet is, dan is de kans meestal klein dan dit nog veranderd. Next!

5. Niet klagen Klagen is sowieso geen aantrekkelijke eigenschap, maar op een date een ware afknapper. Tip 2 was dan wel wees jezelf. Maar houd het wel leuk, negatieve onderwerpen maken de date(s) zwaar beladen en we zijn juist opzoek naar geluk!

6. Toon interesse in je date Interactie is belangrijk op een date en ook in een eventuele relatie. Voorkom dat je de gehele date over Me, myself and I praat. Stel ook vragen aan je date en geef de ander ook de kans om wat te vertellen. Zo leer je elkaar kennen en blijft de date gezellig.

7. Uiterlijke verzorging Laat ook in je kleding je eigen persoonlijkheid doorkomen. Ben je totaal geen type voor hakken en draag je ze nooit? Draag deze dan ook niet op je date. Het is niet erg aantrekkelijk als je loopt te stuntelen op hakken, of de date vroegtijdig afbreekt vanwege je hakken. Draag kleding en schoenen die prettig zitten, maar wel verzorgd ogen. Een beetje parfum is een must do, maar voorkom dat je een walm achterlaat bij anderen of dat je zoveel op hebt dat je date er hoofdpijn van krijgt. Zo ook met make-up, draag je het vrijwel nooit. Laat je dan ook niet door een over enthousiaste vriendin opmaken. Het is goedbedoeld maar het is wel de bedoeling dat jij je prettig voelt. Less is more!

8. Blijf trouw aan jezelf en heb geduld Je hoeft niet de eerste de beste man aan de haak te slaan en daarmee genoegen te nemen. Of akkoord te gaan met koppelpogingen van je familieleden en vrienden. Hoe leuk die persoon ook is volgens hun, neem de tijd en forceer niks. Bekijk wel of je ‘eisen’ realistisch zijn en/of je niet té veeleisend bent, je wilt mannen ook niet afschrikken. Er is trouwens niks mis met grenzen stellen en deze bewaken, bekijk alleen wel of jouw ‘grenzen in balans zijn met je wensen. Je wilt eventuele relaties niet saboteren. Ga af op je gevoel en sta open voor een relatie. Voelt iets niet goed? Luister dan naar je intuïtie en ga niet mee in andermans ideeën over relaties. Je wilt een leuke relatie opbouwen voor je eigen toekomst en niet omdat je druk voelt van je omgeving, of omdat je moeder al zo graag een kleinkind had willen hebben. Dit is jouw leven en geluk dat creëer jezelf!


Op zoek naar een relatie in 2018.


Daten op 40plus-contact.nl

Date tips en date ideeën die je helpen om van iedere date een succes te maken.Vrienden maken. Nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken, dit kan op 40plus-contact.nl. Op dit online platform kunnen ontmoetingen tot stand komen. De doelgroep? Iedereen in de leeftijd van 40 tot en met 100 jaar. Kies of organiseer een activiteit, kies een datum en plaats, en ga op pad. Ontmoet gelijkgestemden en verrijk je sociale leven. Alleen thuis zitten kan toch altijd nog?! .

Ontmoet nieuwe mensen. Het kan even spannend zijn, de eerste keer op pad met mensen die je niet kent. Maar vergeet niet, iedereen is alleen en er zijn bij elke activiteit nieuwe deelnemers. Door deel te nemen aan een activiteit wordt het ijs snel gebroken. Met 40plus-contact.nl wordt nieuwe mensen ontmoeten makkelijk. Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in. En ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. .

Dating voor mensen vanaf veertig jaar en ouder.

hoe werkte ‘t ook alweer!

Als je na een lange relatie of een tijd als vrijgezel weer openstaat voor een nieuwe partner, kan het best spannend zijn om de eerste stap te zetten. Want waar vind je nou een leuke man? En hoe werkte ‘t ook alweer. Hoe vind je het snelst een man die bij je past? Denise Janmaat: “Via internet is vaak de meest efficiënte manier, vooral als je een druk leven hebt. Relatieplanet organiseert ook regelmatig single-events, zoals wijnproeverijen, fotoworkshops en wandelingen voor allerlei leeftijden. Vooral vijftig-plussers vinden dat een fijne, persoonlijke manier om mensen te leren kennen. Maar je kunt die leuke man ook in de supermarkt of in de tram tegenkomen. Als je maar openstaat voor contact en dat ook durft uit te stralen.”

Hoe straal je uit dat je openstaat voor contact? “Door jezelf zichtbaar en toegankelijk te maken! Als je met vriendinnen naar de kroeg gaat en je trekt een grijze trui aan, val je niet op. Met een rode trui of een paar leuke oorbellen doe je dat wel. Bovendien voel je je ook beter, waardoor je makkelijker oogcontact durft te maken. Dat kan in het begin best eng zijn. Maar als je écht een relatie wilt, moet je uit je comfortzone durven stappen. Om succesvol het gesprek met een man aan te knopen, is het belangrijk dat je beslagen ten ijs komt. Zorg daarom dat je altijd twee vragen paraat hebt om een praatje te maken.”

Wat is het geheim van succesvol internetdaten? “In feite werkt het net als in de kroeg, daar ga je ook niet in een stil hoekje achterin zitten als je aandacht wilt. Op internet is die zichtbaarheid net zo belangrijk. En zichtbaarheid begint met een duidelijk profiel. Hoe explicieter je daarin bent, hoe beter. Vergis je niet, dit is echt iets waar je even voor moet gaan zitten. Voor veel mensen is zo’n profiel maken zelfs een middel om aan zichzelf te werken.”

© 2015 - 2018 40plus-contact.nl